Έντονη διαμαρτυρία από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ

Για την απόλυση Βλάχου και το «άδειασμα» στον Μαύρο


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
0:43
03/10/2012
Έντονη διαμαρτυρία από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ
loading

Παράνομη και παράτυπη την απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου και άδειασμα και ασέβεια προς το πρόσωπο του Θωμά Μαύρου χαρακτηρίζουν όλα όσα ακολούθησαν του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σε αυτή εκφράζουν την απόλυτή στήριξή τους στον Θωμά Μαύρο και χαρακτηρίζουν σωστή την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο όπως σωστή και την αντίδραση του Στέλιο Σεραφείδη.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ένωσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ διαμαρτύρεται για την παράνομη και παράτυπη απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου. Ήταν ένα ξεκάθαρο άδειασμα και ασέβεια προς το πρόσωπο του Θωμά Μαύρου, ενός συμβόλου στην ιστορία της Ένωσης. Ως βετεράνοι παίκτες του δικέφαλου αετού στηρίζουμε τον Θωμά και θεωρούμε σωστή την παραίτησή του, όπως και αυτή του Στέλιου Σεραφείδη. Στην ΑΕΚ των μεγαλο...α-μετόχων και των μπροστινών τους η ιστορία του συλλόγου και οι άνθρωποι που τίμησαν τη φανέλα της έχουν απαξιωθεί! Τους φάγατε όλους! Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς, Μανωλάς, Νικολάου, είναι μερικά από τα παραδείγματα των τελευταίων ετών... Καμιά ανοχή πλέον στην απαξίωση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει