Επαφές με τον Χριστόφορο Κόλα για το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Αλβανίας από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα panorama.com.al σε δημοσίευμά της αποκαλύπτει ότι ο Πανούτσι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου και πως ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του θα ήταν ο Χριστόφορος Κόλα.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζεται πως έχουν ήδη γίνει επαφές. Αυτό που δεν γνωρίζουν στην Αλβανία είναι πως στις επαφές αυτές ο Κόλα γνωστοποίησε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ, δεν θέλει να εγκαταλείψει το πρότζεκτ που τρέχει και τον Μαρίνο Ουζουνίδη και θα συνεχίσει την Ελλάδα και στον πάγκο των πρωταθλητών.

Επαναλαμβάνουμε ότι στο δημοσίευμα της αλβανικής ιστοσελίδας σημειώνεται ότι στις επαφές που είχαν με τον Κόλα, από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας, του ζητήθηκε αν είναι διαθέσιμος να πάψει από συνεργάτης του Ουζουνίδη και να γίνει ο προπονητής της ομάδας της χώρας τους ως αντικαταστάτης του Πανούτσι που κατά 90% (όπως χαρακτηριστικά γράφουν) θα απομακρυνθεί!

Όπως και να ‘χει ο Κόλα δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το συζητήσει αρκετά αφού δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ΑΕΚ και από το πλευρό του Ουζουνίδη…

Πηγή: gazzetta.gr