Η Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχει δεχθεί τέρμα ύστερα από πέντε παιχνίδια και σ’ αυτό έχει βάλει το… χεράκι του ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος μέσω της SportDay τονίζει πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του κάνουν τη δουλειά τους.

«Αλήθεια; Δεν το είχα αντιληφθεί. Ειλικρινά. Πραγματικά, ούτε που περνούσε από το μυαλό μου τη στιγμή που υπέγραφα στη Φορτούνα. Όνειρο…», δήλωσε αρχικά στην SportDay ο Έλληνας στόπερ για το ρεκόρ της Φορτούνα Ντίσελντορφ και πρόσθεσε:

«Δεν θα πρωτοτυπήσω. Η συνολική δουλειά. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό κορυφής βάζουμε πρώτα το “εμείς” και μετά το “εγώ”. Υπάρχει τρέξιμο, αλληλοκάλυψη και φυσικά ο παράγοντας τύχη για να σημειώσεις αυτό το επίτευγμα».

Μερικοί στη Γερμανία κατηγορούν τη Φορτούνα πως παίζει αντι-ποδόσφαιρο, ωστόσο ο Μαλεζάς τους λέει: «Το ίδιο έλεγαν και για την Ελλάδα το 2004 και πήρε το EURO. Κακά τα ψέματα, δεν είμαστε Μπάγερν για να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Ούτε Ντόρτμουντ για να “μιλάει” η φανέλα. Είμαστε μία ομάδα που είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλεύεται τη μισή φάση. Να μην τρώει εύκολα γκολ. Αυτό κάνουμε. Τίποτε παραπάνω…».

Τέλος, για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα: «Μπαίνω στα αποδυτήρια και νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Μία οικογένεια. Έχω ξεκινήσει γερμανικά. Μιλάω τη γλώσσα του ποδοσφαίρου. Η πόλη απίστευτη. Υπάρχουν παντού Έλληνες και ελληνικά στέκια. Τι άλλο να ζητήσω;».

Πηγή: sport-fm.gr