Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες από την ελληνική επαρχία, αποφάσισαν να σπάσουν τα τετριμμένα και να διαφημίσουν με τις εμφανίσεις τους δύο ασυνήθιστους χορηγούς.

Η ομάδα του Παλιόπυργου Τρικάλων, αρχικά φαίνεται πως αποφάσισε να «παίξει» και με τη ψυχολογία των αντιπάλων.

Έτσι, έκλεισαν συμφωνία με το γραφείο τελετών του Χρήστου Παναγιώτου το όνομα του οποίου κοσμεί τις εμφανίσεις τους συνοδευόμενο από ένα σταυρό! Μάλιστα οι παίκτες για να ολοκληρώσουν την εικόνα τους, επέλεξαν μαύρο χρώμα με ελάχιστα άσπρα σημεία.

Ακόμη πιο προχωρημένοι εμφανίζονται οι παίκτες μιας άλλης ομάδας της Θεσσαλίας, η οποία επέλεξε για χορηγό έναν οίκο ανοχής.

Πρόκειται για το Βουκεφάλα στη Λάρισα του οποίου η διοίκηση έκλεισε συμφωνία με τον «οίκο εποχής Σούλα» και την ιδιοκτήτριά του, κ. Χρυσούλα! Μάλιστα, τον οίκο ανοχής εγκαινίασε το καλοκαίρι η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Όπως σημειώνεται στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, η νέα φανέλα έκανε ντεμπούτο σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι και «έφερε γούρι» καθώς κέρδισαν με 3-2.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.