Μια τυχαία συνάντηση προέκυψε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/11) στη Βουδαπέστη, όπου είχαν μείνει κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι με τη Βίντι, όπως και ο Ιβάν Σαββίδης.

Τα μέλη των «Βορείων» συνάντησαν τον ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σ’ ένα από τα αξιοθέατα της Βουδαπέστης και συνομίλησαν για αρκετή ώρα μαζί του, με τον ομογενή επιχειρηματία να μην κρύβει τον έντονο προβληματισμό του για την ήττα και την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τη Βίντι.

Το περιεχόμενο της κουβέντας δεν έγινε γνωστό, αλλά όπως σημειώνουν οι «Βόρειοι»:

«Northerners Express No55. Χωρίς όρεξη για πολλά-πολλά και με κύριο θέμα συζήτησης τη χθεσινή ντροπιαστική ήττα και το διαφαινόμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό επισκεφτήκαμε ένα από τα πολλά ιστορικά αξιοθέατα της ουγγρικής πρωτεύουσας για να βγάλουμε την καθιερωμένη φωτογραφία για το αρχειακό μουσείο του «Εξπρές των Βορείων». Κάπου εκεί στο λόφο του Γκέλερτ λοιπόν συναντήσαμε και τον αναγεννητή του σύγχρονου Π.Α.Ο.Κ, τον άνθρωπο που πλέον τον θεωρούμε έναν από εμάς, τον Ιβάν Σαββίδη.

Εμφανώς στεναχωρημένος και προβληματισμένος αφού μας χαιρέτησε μας ζήτησε συγνώμη για τη χθεσινή ήττα απολογούμενος για μια από τις μαύρες σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας της ομάδας μας. Ακολούθησαν εκπληκτικά αποκαλυπτικοί διάλογοι που φυσικά και δεν πρόκειται να δώσουμε στη δημοσιότητα σεβόμενοι τον άνθρωπο.

Συνεχίζουμε της επιστροφή μας…

NORTHERNERS PAOK FANS».

Πηγή: gazzetta.gr