Τις φήμες που τον θέλουν να είναι δυστυχισμένος στην Μπαρτσελόνα διέψευσε ο Σεσκ Φάμπρεγας, μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «Sun». Ο διεθνής χαφ τόνισε ότι δεν θα επέλεγε να αγωνιστεί στους «μπλαουγκράνα», αν ήθελε να έχει τη φανέλα του βασικού και θα έμενε στην Άρσεναλ.

«Είπα όταν υπέγραψα στην Μπαρτσελόνα ότι πρόκειται για την πιο συναρπαστική και δύσκολη πρόκληση της καριέρα μου. Ήξερα ότι ερχόμουν εδώ για να ανταγωνιστώ για μία θέση μαζί με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Μου αρέσουν οι μεγάλες προκλήσεις. Αν δεν ήταν έτσι, θα είχα μείνει στην Άρσεναλ, όπου ήμουν αρχηγός, έπαιζα σε κάθε παιχνίδι και είχα τόσο καλή μεταχείριση», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν θα είχα κάνει το μεγάλο βήμα και δεν θα είχα πάρει αυτό το τεράστιο ρίσκο για να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Ουδέποτε υπήρξαν εγγυήσεις ότι θα έπαιζα. Αλλά ξέρω ότι μπορώ να πετύχω. Έχω μεγάλη καρδιά, δυνατό χαρακτήρα και το κουράγιο για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα. Πάντα ήθελα την πρόκληση και είναι ακριβώς τόσο δύσκολο όσο το περίμενα, κυρίως επειδή είμαι ανυπόμονος να πετύχω».

Καταλήγοντας, ο Φάμπρεγας τόνισε: «Ήταν μία μεγάλη αλλαγή, αλλά μαθαίνω πολύ γρήγορα και οι συμπαίκτες μου με στηρίζουν απίστευτα».

Πηγή: sport-fm.gr