Την ίδια δυναμική και φιλοσοφία, παρότι έχει αλλάξει ριζικά σε πρόσωπα, διατηρεί ο Παναθηναϊκός όπως δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στη SportDay.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Η αγωνιστική φιλοσοφία που έχει δεν πρόκειται να αλλάξει, ανεξαρτήτως αλλαγής των προσώπων. Αυτή η φιλοσοφία έχει οδηγήσει την ομάδα σε πολλές επιτυχίες. Αλλά πάνω από όλα θα κάνουμε αυτό που θα μας ζητήσει ο προπονητής μας και αυτό θα κάνω και εγώ. Θέλουμε να δεθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς, και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, διότι όλα τα παιδιά έχουν όρεξη και το κλίμα είναι εξαιρετικό», τόνισε ο «Σόφο».

Ο ίδιος, ωριμότερος και σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ, εμφανίζεται ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας. «Υπάρχει τρομερή διάθεση από όλη την ομάδα και αυτό είναι πάντα σημαντικό. Στα φιλικά της Βουλγαρίας πάνω-κάτω όλα πήγαν καλά, αν και μας έλειπαν οι Διαμαντίδης και Ούκιτς, που είναι σημαντικοί παίκτες».

Ο 27χρονος άσος εξήρε τη συμβολή των Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή στην ενσωμάτωση των «νέων». «Έχει μεγάλη σημασία να καταλάβει ο καθένας σε ποια ομάδα παίζει. Να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για να κερδίζει η ομάδα και να κατακτά τους στόχους που έχει θέσει. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο καθένας τον ρόλο του για να μπορεί πιο εύκολα να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει ψηλά», ανέφερε.

Όσο για το αν του ήταν δύσκολο να αποφασίσει τον επαναπατρισμό, είπε: «Έχω οικογένεια στην Ελλάδα και όταν ο Παναθηναϊκός μου ζήτησε να γυρίσω πίσω δεν ήταν δύσκολο για εμένα».

Πηγή: sport-fm.gr