Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της Ελληνικής παραολυμπιακής επιτροπής, Γιώργο Φουντουλάκη έστειλε ο ομόλογος του στην Ολυμπιακή Επιτροπή, Σπύρος Καπράλος. Όπως τόνισε και στην επιστολή, όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες απέδειξαν πως στη ζωή, η θέληση είναι ικανή να ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Φίλε Πρόεδρε,

Μαζί με όλους τους Έλληνες θέλω τώρα, με την ολοκλήρωση των Παραολυμπιακών Αγώνων, να ενώσω τόσο τα δικά μου συγχαρητήρια, όσο και της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για τις σπουδαίες εμφανίσεις και τις επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου.

Η συνεχής προσπάθεια, το πείσμα και το μεγαλείο της ψυχής που επέδειξαν όλοι, πραγματικά μας συγκίνησαν και κυρίως ευαισθητοποίησαν όλους τους συμπολίτες μας, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση οι πρωταθλητές σας, αποδεικνύοντας ότι στη ζωή, η θέληση είναι ικανή να ξεπερνάει όλα τα εμπόδια.

Το πρώτο μετάλλιο κατακτήθηκε με την συμμετοχή, αλλά και οι επιτυχίες που ακολούθησαν, μας κάνουν όλους υπερήφανους και αποδεικνύουν ότι το Ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα αξίζει την αγκαλιά όλων μας!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Σπύρος Ι. Καπράλος

Πηγή: sport-fm.gr