Δύο ημέρες πριν την έναρξη του Καμπιονάτο, η «Corriere dello sport» ζήτησε από τον Τσέζαρε Πραντέλι την άποψή του για το επερχόμενο πρωτάθλημα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας έχρισε φαβορί για τον τίτλο τη Γιουβέντους, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που έχουν κάνει οι «μπιανκονέρι».

Λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ιταλίας, τα στοιχήματα και οι προβλέψεις «δίνουν και παίρνουν». Οι ειδικοί, αλλά και οι λιγότερο ειδικοί, αναλύουν τα δεδομένα και χρίζουν τα δικά τους φαβορί. Ανάμεσα σε αυτούς που δικαιούνται να εκφέρουν άποψη, λόγω γνώσεων, είναι ο Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην «Corriere dello sport» και δήλωσε πως η Γιουβέντους είναι πιο μπροστά από όλους τους άλλους στην «κούρσα» του πρωταθλήματος. «Η Γιουβέντους προέρχεται από μια εκπληκτική χρονιά. Η δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας είναι εξαιρετική, τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό. Οι μεταγραφές είναι καλά μελετημένες και η ομάδα έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.»

Αναφερόμενος στις υπόλοιπες ομάδες, ο Πραντέλι ήταν σαφής. «Η Ρόμα του Ζέμαν μπορεί να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο. Η Νάπολι θα είναι πιο δυνατή, αφού ο Ματζάρι πάντα καταφέρνει να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του. Η Μίλαν έχασε παίκτες, αλλά είναι μεγάλος σύλλογος και μπορεί να φανεί η δουλειά του Αλέγκρι με τους νεαρούς παίκτες. Η Ίντερ από τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε δείχνει πως όλα είναι σωστά προγραμματισμένα και θα δούμε τη φιλοσοφία του Στραματσόνι. Αυτές θα παλέψουν για τον τίτλο, αλλά όλες είναι ένα βήμα πίσω από τη Γιουβέντους», ανέφερε ο Πραντέλι.

Πηγή: sport-fm.gr