Μεταγραφική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μέχρι αργά χθες το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης. Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής μέρας να πείσουν τον Εργοτέλη να δεχθεί την επιθυμία του Νίκου Κατσικοκέρης και να απαντήσει θετικά στην πρότασή τους έναντι ενός μικρού ποσού, λαμβάνοντας ταυτόχρονα ορισμένους νεαρούς παίκτες από τους «κίτρινους». Ωστόσο, οι Κρητικοί απάντησαν αρνητικά να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Νίκος Ζαφειρόπουλος, δήλωσε στο Αθλητικό Metropolis. «Ο Νίκος (σ.σ.: Κατσικοκέρης) θέλει να αγωνιστεί στον Αρη, παρ’ ότι έχει άλλες δύο προτάσεις από τη Super League. Δεν είναι εύκολη περίπτωση όμως. Ο Νίκος θέλει να παίξει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τον Εργοτέλη. Ο Εργοτέλης δεν το συζητάει για δανεισμό, μόνο για κανονική μεταγραφή. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Ισως με κάποιο ποσό και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα καταλήξουμε κάπου».

Την ίδια ώρα, ο Μάκης Κατσαβάκης έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση του Άρη Σοϊλέδη, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Κατσικοκέρη. Ο Σερραίος τεχνικός γνωρίζει καλά τον 21χρονο μεσοεπιθετικό από την περσινή συνεργασία που είχαν στη Δόξα Δράμας.

Πηγή: sport-fm.gr