Στο φιλικό παιχνίδι με την Πορτογαλία στις 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Κροατίας και μάλιστα έπαιξε βασικός. Στο σημερινό παιχνίδι της δευτεραθλήτριας κόσμου, για την 1η αγωνιστική του Nations League, με αντίπαλο την Ισπανία στο Έλτσε, ο Μάρκο Λιβάγια φαίνεται ότι θα αγωνιστεί ξανά στο αρχικό σχήμα, κάτι που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη χρηματιστηριακή του αξία στο… ποδοσφαιρικό παζάρι.

Στην ΑΕΚ αντιλαμβάνονται πως σύντομα θα έρθουν αρκετές προτάσεις για την παραχώρηση του 25χρονου φορ, κάτι που ίσως συμβεί και τον προσεχή Ιανουάριο. Βεβαίως, οι ατζέντηδες του παίκτη γνωρίζουν ότι για να πει το «ΟΚ» η πρωταθλήτρια Ελλάδας, θα πρέπει να αφορά ένα οκταψήφιο νούμερο, αρκετά πάνω από το «10».

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως στην υπόθεση φέρεται να έχει μπει και ένας συνεργάτης που ανήκει στο ίδιο γραφείο με τους δύο μάνατζερ του Λιβάγια, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αγγλία και έχει συμμετάσχει σε κάποιες σημαντικές μεταγραφές.

Ο λόγος για τον Λούκα Μπεσκαρίνι, ο οποίος -σύμφωνα με το δημοσίευμα- έχει αρχίσει τη σχετική προεργασία στο Νησί, προκειμένου να ανοίξει το έδαφος για μια πιθανή μεταγραφή του Κροάτη άσου στην Πρέμιερ Λιγκ.