Το 2014 θεωρούταν το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο, ένας παίκτης που θα άφηνε εποχή στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ωστόσο, εκείνος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και πλέον σε ηλικία 20 ετών είναι ελεύθερος στην αγορά και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος πιθανότατα θα είναι η Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Χακίμ Μαστούρ, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που αφορούν τον σύλλογο της Φθιώτιδας, αναμένεται στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εάν όλα πάνε καλά να γίνει μέλος της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.

Στην ομάδα της Λαμίας συνεχίζουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση, μετά το κακό ξεκίνημα στη Super League 2018-19, καθώς ο Γιάννης Σκόνδρας αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της.

H ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Σκόνδρα. Ο 28χρονος δεξιός μπακ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Σκωτία με την Χάμιλτον, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».