Μια νέα φωτογραφία δεσπόζει στην επίσημη σελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Twitter, στην οποία ποζάρουν πέντε μεγάλα αστέρια της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος σε πρώτο πλάνο, ακριβώς στη μέση, από αριστερά του βρίσκονται οι Μαρσέλο και Τόνι Κροος και από δεξιά του οι Καρίμ Μπενζεμά και Γκάρεθ Μπέιλ. Με άλλα λόγια, λείπει ο Λούκα Μόντριτς.

Αυτό μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, φυσικά, αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά. Ειδικά για τους Ιταλούς, αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Οι γείτονες θέλουν ακόμη ένα μεγάλο αστέρι στο πρωτάθλημά τους και ο Κροάτης είναι πιθανό να μετακομίσει στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ. Ωστόσο, το ζήτημα παραμένει ακόμη «θολό».

Κάποια από τα ιταλικά ΜΜΕ συνδέουν αυτό το γεγονός με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Όταν το όνομα του Πορτογάλου αστέρα ακουγόταν έντονα για τη «Γηραιά Κυρία», προξένησε εντύπωση ότι εκείνος, που ήταν το μεγαλύτερο αστέρι της ομάδας εκείνη την περίοδο, δεν έπαιξε στο βίντεο για την παρουσίαση της νέας φανέλας. Έτσι και τώρα, αναπτύσσεται η ανάλογη φιλολογία.