Διπλωματικό… επεισόδιο απειλείται να ξεσπάσει μεταξύ Σάλκε και Μίλαν για χάρη του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, έχει δημιουργηθεί έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που οι «ροσονέρι» επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον Έλληνα αμυντικό, την στιγμή που εκείνος δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Μετά την αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα και του Αλεσάντρο Νέστα, στον ιταλικό σύλλογο «καίγονται» για ενίσχυση στα μετόπισθεν και ο Κυριάκος μοιάζει ως μία από τις ιδανικότερες επιλογές.

Ο γενικός διευθυντής της Σάλκε πάντως, Χορστ Χελντ ξεκαθάρισε πως δε βλέπουν με καλό μάτι τον τρόπο με τον οποίο η Μίλαν εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για τον 20χρονο παίκτη. Οι Ιταλοί δεν ακολουθούν τις επίσημες διαδικασίες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού δεν έχουν ενημερώσει το σύλλογο στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής για τις προθέσεις τους, αλλά προσπαθούν να έρθουν σε επαφή και να διαπραγματευτούν απευθείας με τον ίδιο.

Το θέμα αναμένεται να συζητήσουν την επόμενη εβδομάδα οι ιθύνοντες των δύο ομάδων, στο πλαίσιο του φιλικού παιχνιδιού που θα δοθεί μεταξύ Σάλκε και Μίλαν στο «Βέλτινς Αρίνα»: «Θα συναντηθούμε με τους Ιταλούς σε λίγες μέρες και θα τους πούμε ότι θα έπρεπε να μας ενημερώσουν την επόμενη φορά που θα θέλουν να μιλήσουν με κάποιο παίκτη μας», είπε ο Χελντ.

Ο ίδιος τόνισε ότι Κυριάκος δεν σκέφτεται να φύγει από την ομάδα του: «Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι οι άνθρωποι της Μίλαν μίλησαν με τους εκπροσώπους του Παπαδόπουλου, όμως εκείνος θέλει να μείνει σε εμάς».

Ο νεαρός ΄Ελληνας μεταγράφηκε στη Σάλκε το 2010 από τον Ολυμπιακό και έχει γίνει αναντικατάστατος μετρώντας ήδη 76 εμφανίσεις και 5 γκολ στο ενεργητικό του.

Πηγή: sport-fm.gr