Εύκολη χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Πέτσος με δηλώσεις του το αποτέλεσμα της κληρωτίδας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει τη Μάδεργουελ.

Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Νιόν τόνισε πως η ομάδα της Σκωτίας είναι φαινομενικά πιο εύκολη από τις άλλες υποψήφιες, δεδομένου ότι πέρασε στην προκριματική φάση εκμεταλλευόμενη τον υποβιβασμό της Ρέιντζερς.

Για την κλήρωση:

«Όλοι οι Παναθηναϊκοί το ήθελαν και το περίμεναν. Η εντολή ήταν σαφής για να βγει αυτό το όνομα (γέλια). Όλα εξαρτώνται από το αγωνιστικό κομμάτι έχει πάρει το δρόμο του, ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι. Βέβαια μία κλήρωση κρίνεται εύκολη ή δύσκολη μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου. Αυτό που πρωτεύει τώρα είναι αυτοί οι δύο αγώνες.

Η Μάδεργουελ μπήκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League λόγω του υποβιβασμού της Ρέιντζερς στην τέταρτη κατηγορία, οπότε φαινομενικά δεν είναι μία προετοιμασμένη ομάδα και αυτό την καθιστά πιο εύκολη».

Σχετικά με την αντιμετώπιση της ελληνικής κατάστασης από τους ανθρώπους της UEFA:
«Δεν υπάρχει καμία δυσπιστία. Φυσικά, συζητήθηκε το θέμα της κρίσης. Αυτό που οι άνθρωποι της UEFA ήθελαν να μάθουν ήταν για τη μεταβίβαση των μετοχών στην Παναθηναϊκή συμμαχία και ποια είναι η αίσθησή μας για το μέλλον. Έδειξαν ότι υποδέχτηκαν καλά τη συγκεκριμένη κίνηση».

Πηγή: sport-fm.gr