Την Πέμπτη οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν τον Δημήτρη Ασλανίδη από την Αναγέννηση Επανομής, όπου αγωνιζόταν τη τελευταία διετία, με τον 23χρονο αμυντικό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια. «Πρόκληση η μεταγραφή μου σε μια τόσο μεγάλη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα αμυντικού χαφ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ασλανίδη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, έχει γεννηθεί στις 16 Αυγούστου του 1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή με τον οποίο είχε την σεζόν 2007-2008 1 συμμετοχή. Την επόμενη χρονιά τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στον Ολ. Βόλου με τον οποίο είχε 14 συμμετοχές. Την σεζόν 2009-10 με την φανέλα του ΠΑΟΝΕ είχε 22 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αν. Επανομής στην football league έχοντας 53 συμμετοχές και 1 γκολ”

Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Δημήτρης Ασλανίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Άρη, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Η μεταγραφή μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ αποτελεί για μένα πρόκληση. Ευχαριστώ τον κ. Κατσαβάκη και τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη και πιστεύω να ανταποδώσω στους αγωνιστικούς χώρους δίνοντας χαρές στον κόσμο της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr