Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Μάρκο Κέσελ. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο Σέρβος δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό στις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο και αποχωρεί.

Ήταν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα πρότεινε νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές στον Σέρβο φόργουορντ που αν δεχόταν θα παρέμενε στο ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο εκπρόσωπος του παίκτη, οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο Κέσελ αποχωρεί, ενώ αναφέρει ότι ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τον πελάτη του.

Μετά από την εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται να επανεξεταστεί η περίπτωση απόκτησης του Στράτου Περπέρογλου, στις διαπραγματεύσεις του οποίου με τον Παναθηναϊκό υπάρχει σημαντική διαφορά.

Διαβάστε το… τουιτάρισμα του Ραζνάτοβιτς:

«Marko Keselj is free agent. He didn’t agree with Olympiacos about contract s extension. Already serious interest in him of couple of places»

«Ο Μάρκο Κέσελ είναι ελεύθερος. Δεν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες».

Πηγή: sport-fm.gr