Για το μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα που περίμεναν όλοι από την Παρί Σεν Ζερμέν απομένει μόνο μία λεπτομέρεια. Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις και έντονη πίεση, η διοίκηση της Μίλαν έκανε δεκτή την προσφορά των Γάλλων για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Τιάγκο Σίλβα. Η συμφωνία αυτή, όμως, περιορίζεται μόνο ανάμεσα στις ομάδες, αφού ο «Ίμπρα» δεν δείχνει ενθουσιασμένος με αυτή τη μεταγραφή.

Στην αρχή ήταν ο Αντριάνο Γκαλιάνι αυτός που απέρριπτε κάθε πρόταση για την πώληση του Σίλβα και του Ιμπραΐμοβιτς. Μετά, όταν πείστηκε, διαφώνησε ο Μπερλουσκόνι. Στη συνέχεια ήταν οι οπαδοί που πίεσαν για να μείνουν οι παίκτες στην ομάδα. Τελικά όλοι κατανόησαν πως είναι προς το συμφέρον του συλλόγου η συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού τα 62 και πλέον εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά συν τα 100 εκατ. ευρώ που γλυτώνει η ομάδα από τους μισθούς των δύο παικτών, είναι πολλά. Όλοι; Όχι όλοι.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται να είναι αυτός που ακόμα αντιδρά. Η προοπτική να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα που θεωρεί κατώτερο των δυνατοτήτων του, δεν τον ενθουσιάζει. Για το λόγο αυτό προσπαθεί να παρέμβει ο μάνατζερ του, Μίνο Ράιολα, που πρώτα συναντήθηκε με τον πελάτη του στη Σουηδία και στη συνέχεια πέταξε για το Παρίσι, για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Παρί. Είναι εύκολο να υποθέσει κανείς πως ένα συμβόλαιο καλύτερο από αυτό που είχε ο Σουηδός στη Μίλαν, ίσως είναι αρκετό να τον πείσει πως το μέλλον του είναι στη γαλλική πρωτεύουσα.

Αντίθετα κανένα πρόβλημα δεν προκύπτει από τις προθέσεις του Τιάγκο Σίλβα, που είναι ευχαριστημένος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή: sport-fm.gr