Για μία ακόμη φορά ο Μάρκο Κέσελ τόνισε πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά. Ο Σέρβος φόργουορντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «mondro.rs» μίλησε για τις διαπραγματεύσεις του μάνατζέρ του με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο αυτό που προέχει τώρα για εκείνον είναι η εθνική ομάδα, η οποία προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2013.

«Στις 15 Ιουλίου θα καθοριστεί για το αν Ολυμπιακός θέλει να με κρατήσει. Θα δούμε τι πρόταση θα έχω, αλλά αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο θέμα περνάει δεύτερο (είναι με την εθνική ομάδα της Σερβίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2013). Τώρα ξεκουράστηκα, αποθεραπεύτηκα από κάτι τραυματισμούς και πλέον αφιερώνομαι στην εθνική ομάδα», είπε αρχικά ο Μάρκο Κέσελ στην ιστοσελίδα «mondo.rs», όπου επιβεβαίωσε πως ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος φόργουορντ δήλωσε: «Εύχομαι να μην υπάρχει κρίση και τα λεφτά να μην είναι εμπόδιο για να συνεχίσω στην ομάδα, καθώς αυτό που θέλω είναι να μείνω. Δεν είναι ανάγκη να υπογραμμίζουμε τι με συνδέει με τον Ολυμπιακό και τι κάνω μαζί του».

Πηγή: Sport-fm.gr