Το μεταγραφικό σχεδιασμό της Τότεναμ συνεχίζει ο Αντρέ Βίλας Μπόας, που θέλει να ολοκληρώσει το ρόστερ των «σπιρουνιών» το συντομότερο, με παίκτες που θα ταιριάζουν απόλυτα στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει. Ανάμεσα σε αυτούς, δύσκολα θα είναι ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ, που σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό δεν είναι ο ιδανικός για το 4-3-3 που προτιμά.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας προσπαθεί να συμπληρώσει το «παζλ» της νέας Τότεναμ, με προσθήκες παικτών που μπορούν να αποδώσουν στο σύστημα που θέλει να καθιερώσει. Για να μπορέσει, όμως, να αποκτήσει ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζοάο Μουτίνιο ή ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, που τον ενδιαφέρουν, χρειάζεται να «αδειάσει» κάπως το ρόστερ, εισπράττοντας και χρήματα, ώστε να κινηθεί πιο άνετα στις μεταγραφές.

Ένας από τους παίκτες που πιθανώς αποχωρήσει από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» είναι ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ. Ο Ολλανδός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βίλας Μπόας, ενώ και η διοίκηση της Τότεναμ δεν είναι αρνητική στην πώλησή του.
Το ποσό που αξιώνει η λονδρέζικη ομάδα αγγίζει τα 11 εκατ. λίρες.

Οι ομάδες που έχουν προσεγγίσει τον Φαν Ντερ Φάαρτ προέρχονται από τη Γερμανία, αν και ο Ολλανδός θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του, λόγω των υποχρεώσεων της συζύγου του, που εργάζεται στην Ολλανδία.

Πηγή: sport-fm.gr