Την επιθυμία του να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας που θα βρίσκεται εξέφρασε ο Σίνισα Γκόγκιτς, κατά την παρουσίασή του από τον Εργοτέλη.

Ο νέος τεχνικός των Κρητικών έστειλε τις ευχές του στον πρόεδρο της ομάδας, Απόστολο Παπουτσάκη, ενώ μίλησε για τις μεταγραφές και τους στόχους του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

«Ευχαριστώ τον Εργοτέλη που μου έκανε την τιμή να είμαι μέλος της ομάδας. Εύχομαι στον κύριο Παπουτσάκη να είναι γρήγορα κοντά μας, υγιής γιατί είναι καλός άνθρωπος και τον θέλουμε δίπλα μας», ανέφερε ο Γκόγκιτς, για να αναφερθεί στη συνέχεια στους στόχους της ομάδας.

«Δική μου φιλοσοφία είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή και αθλητική ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζουμε παιχνίδι κατοχής, να δημιουργούμε φάσεις και να πετυχαίνουμε φάσεις. Σίγουρα, είναι αυτό το πιο δύσκολο κομμάτι για κάθε προπονητή».

Όσον αφορά στις μεταγραφές ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως θέλει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις για τη συμπλήρωση του ρόστερ, οι οποίες θα εξαρτηθούν από την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Εργοτέλης.

«Έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Έχω μάθει αρκετά και δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό γιατί δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Εύχομαι να είμαστε στην Σούπερ Λιγκα γιατί αυτό είναι το καλύτερο για εμάς. Αν μείνουμε στην Football League, θα είναι πιο δύσκολα. Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, Έλληνες και ξένους για να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Εμείς ξεκινάμε σαν να είμαστε στην Σούπερ Λιγκα. Ξέρω που ήρθα, από την πρώτη στιγμή ήξερα. Σίγουρα, είναι το δύσκολο κομμάτι. Ήρθα γιατί δεν φοβάμαι και πιστεύω ότι με καλούς και ποιοτικούς παίκτες και με τα μικρά παιδιά θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Έχουμε μεταγραφικούς στόχους αλλά πρέπει να δούμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε για να προχωρήσουμε. Αν πάλι παίξουμε στην παρακάτω κατηγορία, ο στόχος θα είναι να γυρίσουμε αμέσως. Αν κάποιος προτείνει έναν παίκτη, θα το δούμε όλοι μαζί. Όλοι είμαστε ένα. Είτε προτείνει στον Σταύρο, είτε στην διοίκηση, είτε σε εμένα. Όλοι προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Κάνουμε κάποιες επαφές και προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερη δουλειά. Αυτά που χρειαζόμαστε θα κάνουμε ως μεταγραφές. Δεν μπορούμε να πάρουμε δέκα παίκτες. Εγώ μπορεί να ήθελα 3-4 παίκτες ανεξάρτητα από ποια κατηγορία θα παίζουμε. Όμως, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Ενώ σχετικά με τους παίκτες των Κρητικών που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο άλλων ομάδων τόνισε:

«Αν έρθει πρόταση για τον Γιαλούση, θα το δούμε. Ο πρόεδρος έχει πει ότι δεν θα κλείσει τον δρόμο σε κανέναν. Ακόμη, ο Κουτσιανικούλης είναι ένας παίκτης που έκανε καριέρα, πήγε στον ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρω γιατί δεν είχε την ανάλογη συνέχεια».

Πηγή: Sport-fm.gr