Λίγο πριν τις 10:00 επέστρεψε η Εθνικά μας ομάδα από τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Διαβάστε τα. ενδιαφέροντα της επιστροφής από το Μουντιάλ όπως ότι τα μαξιλάρια της εταιρίας έγιναν ανάρπαστα μέχρι και το χαμένο κινητό του Κώστα Κατσουράνη που έκανε τους διεθνείς να ψάχνουν με φακούς να το βρουν..

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό κατά την διάρκεια της πτήσεις δείγμα ότι οι παίκτες ήταν ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, άλλωστε αυτό έλαβαν και από τις αντιδράσεις του κόσμου. Οι Έλληνες φίλαθλοι τους ευχαρίστησαν για όλα όσα τους πρόσφεραν στη Νότιο Αφρική και τους ζήτησαν να έχουν ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.

Όλοι οι παίκτες της «γαλανόλευκης» δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να υπογράφουν αυτόγραφα και αφιερώσεις. Όσοι από τους επιβάτες δεν είχαν μαζί τους είτε φανέλες, είτε μπάλες, είτε χαρτί βρήκαν τρόπο για να πάρουν ένα αναμνηστικό από τους αγαπημένους τους παίκτες αφού πήραν τα μαξιλάρια του αεροπλάνου. Στην κυριολεξία τα μαξιλαράκια εξαφανίστηκαν…

Ο Γιώργος Καραγκούνης πρέπει να υπέγραψε χιλιάδες αυτόγραφα και δεν είναι υπερβολικός ο αριθμός αφού δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. Ο αρχηγός της εθνικής ήταν ο μοναδικός από τους διεθνείς που έμεινε μέχρι το τέλος. Δηλαδή λίγο πριν σβήσουν τα φώτα του αεροπλάνου για να κοιμηθεί ο κόσμος. Η αποστολή της Ελλάδος ήταν στην πρώτη θέση αλλά ο «Κάρα» πηγαινοερχόταν συνεχώς και συνομιλούσε με τον κόσμο.

Το ελληνικό… πάρτι έλαβε τέλος στις 03:45 όταν και έσβησαν τα φώτα του αεροπλάνου. Πάντως, μετά τις 04:30 υπήρξε ειδοποίηση ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης θα υπάρχον κενά αέρος. Οι διεθνείς ήταν στο αεροπλάνο μαζί με τις οικογένειες τους και ήταν αρκετά χαλαροί. Οι περισσότεροι σκέφτονταν τις διακοπές τους εκτός από μερικούς… άτυχους που οι ομάδες τους έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία ή ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Με το που έσβησαν οι φωτεινές ενδείξεις (για τις ζώνες ασφαλείας) ο κυβερνήτης του αεροπλάνου μίλησε στους παίκτες μέσω του μικροφώνου του ενώ άκουγαν και όλοι όσοι ήταν στο ταξίδι. «Σας ευχαριστούμε για όλα. Μας κάνατε υπερήφανους», ήταν τα λόγια του.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της επιστροφής από τη Νότιο Αφρική. Ο Κώστας Κατσουράνης έχασε το κινητό του τηλέφωνο (δεν κλάπηκε). Ο αμυντικός μέσος της «γαλανόλευκης» μόλις πήρε χαμπάρι ότι το κινητό του έλειπε, επιστρατεύτηκαν και οι υπόλοιποι διεθνείς ακόμα και με φακούς για να το βρουν.

Συγκινητικές στιγμές με τα παιδιά των διεθνών και ραντεβού το Σεπτέμβρη

Πολύ συγκινητικές στιγμές εξελίχτηκαν στο τσεκ ιν με όλα τα παιδιά των διεθνών να δίνουν το «παρών» ενώ οι παίκτες αφού πήραν τις βαλίτσες τους και χαιρετήθηκαν έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβρη όπου ξεκινούν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η αποχαιρετιστήρια βουβουζελιά!

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος χαιρέτησε τους παίκτες και φίλησε τους φροντιστές και μάλιστα ένας από αυτούς για να τον αποχαιρετήσει του έριξε μια αποχαιρετιστήρια… βουβουζελιά. Αρκετοί από τους Ελληνες παίκτες έχουν πάρει μαζί τους βουβουζέλες για να δώσουν σε συγγενείς και φίλους τους.

Πηγή: Gazzetta.gr