Τη χαριστική βολή έδωσε η διοργανώτρια Αρχή της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ στη Ρέιντζερς, με τους συλλόγους της πρώτης κατηγορίας να ψηφίζουν κατά της συμμετοχής των «διαμαρτυρόμενων» στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, οι εκπρόσωποι των 12 ομάδων που συμμετέχουν στην Πρέμιερ Σκωτίας ψήφισαν αρνητικά για τη συμμετοχή της …νέας Ρέιντζερς στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος της Γλασκόβης μεταβιβάστηκε στην κοινοπραξία επιχειρηματιών, με τον Τσαρλς Γκριν να προσπαθεί εδώ και αρκετές ημέρες να εξασφαλίζει τη συγκατάθεση των υπόλοιπων ομάδων για την ομαλή μετάβαση της Ρέιντζερς στη νέα εποχή.

Στη συνεδρίαση των ομάδων που έγινε στο «Hampden Park» και η οποία οδήγησε σε ψηφοφορία, οι περισσότερες ομάδες ψήφισαν κατά, χωρίς να γίνει γνωστό το ποιες τάχθηκαν υπέρ. Στη συνεδρίαση των ομάδων που έγινε στο «Hampden Park» και η οποία οδήγησε σε ψηφοφορία μετά από 5 ώρες, οι περισσότερες ομάδες ψήφισαν κατά, χωρίς να γίνει γνωστό το ποιες τάχθηκαν υπέρ. «Στη σημερινή Γενική Συνέλευση, οι σύλλογοι της SPL ψήφισαν με συντριπτική πλειοψηφία κατά της αίτησης της Rangers newco για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας Πρέμιερ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πηγή: Sport-fm.gr