Οι Λος Άντζελες Λέικερς προχώρησαν χθες στη μεταγραφική κίνηση της σεζόν στο ΝΒΑ, με την απόκτηση του ΛεΜπρον Τζέιμς. Μάλιστα, στα σχέδιά τους είναι να πλαισιώσουν τον «βασιλιά» με σούπερ παίκτες, προκειμένου να γίνουν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θέλουν να τους βάλουν… εμπόδια, προκειμένου να κρατήσουν εκείνοι τα ηνία στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη. Έτσι, ενώ ο ΝτεΜάρκους Κάζινς έδειχνε να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «λιμνανθρώπους», ήρθαν οι «πολεμιστές» να κάνουν την ανατροπή.

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο σε θέματα ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο 28χρονος σέντερ που αγωνιζόταν στους Νιού Ορλίνς Πέλικανς, θα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Όκλαντ, διάρκειας ενός έτους, με απολαβές 5,3 εκατ. ευρώ.

Ο Κάζινς αυτό το διάστημα αναρρώνει από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και όποια ομάδα τον επιλέξει, γνωρίζει ότι θα πρέπει να τον περιμένει μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου ή τις αρχές του νέου έτους.

ghfghfhf