Την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ του συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές κινήσεις για την επιθετική γραμμή, αλλά στα μετόπισθεν έχει προχωρήσει μόνο η περίπτωση του Στέφανου Ευαγγέλου. Στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους» έρχεται ακόμη ένα όνομα, αυτό του Μεξικανού Ντιέγκο Ρέγιες, ο οποίος αυτές τις ημέρες θα βρίσκονταν στη Ρωσία, εάν δεν υπήρχε ένας τραυματισμός.

Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός της Πόρτο προέρχεται από μία χρονιά με 24 ματς, 3 γκολ και 1 ασίστ. Το συμβόλαιό του με τους «δράκους» εκπνέει και δεν είναι σίγουρο εάν θα παραμείνει στους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Το πιο σημαντικό του προσόν, εκτός από το ύψος του (1,90 μέτρα), είναι το γεγονός ότι εκτός από στόπερ, μπορεί να παίζει τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αμυντικό χαφ. Είναι, με άλλα λόγια, ένας Φρανσουά Μοντέστο, σε πιο ψηλή έκδοση.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Πορτογαλία, μεταξύ των συλλόγων που έχουν τσεκάρει την περίπτωση του Ρέγιες είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους Πειραιώτες.