Το σίριαλ της μετακίνησης του Ντιντιέ Ντρογκμπά, μετά την αποδέσμευση του από την Τσέλσι, δείχνει να καταλήγει οριστικά προς όφελος της Σανγκάη Σενουά, η οποία είναι και η ομάδα που εξαρχής τον διεκδίκησε περισσότερο.

Ισπανοί, Ιταλοί, Άραβες, Ρώσοι και Κινέζοι «μονομαχούσαν» για τα… μάτια του Ιβοριανού σούπερ σταρ, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι εκείνος θα εγκαταλείψει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Τελικά το «ναι» του 34χρονου επιθετικού κατάφερε να αποσπάσει η Σανγκάη Σενουά, που προέταξε τα πολλά της εκατομμύρια, αλλά και την επιρροή του Νικολά Ανελκά με τον οποίο ο Ντρογκμπά γνωρίζεται από την τετραετή κοινή τους θητεία στην Τσέλσι.

Την επιβεβαίωση της είδησης, έκανε ο Ζου Γιουν, ένας από τους κυριότερους επενδυτές της κινεζικής ομάδας. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο Ντρογκμπά πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει ο ίδιος την απόφασή του με δήλωση στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή θα φτάσει τα 12 εκατομμύρια ευρώ αν και το σχετικό ποσό απέφυγε να επιβεβαιώσει ο ισχυρός άντρας του συλλόγου.

Η Σανγκάη Σενουά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 12η θέση του κινεζικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε 16 ομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr