Ο Φερνάντο Γιορέντε δεν παραχωρείται με λιγότερα από 36 εκατ. ευρώ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αυτή είναι η τιμή που όρισε ο πρόεδρος της ομάδας για τον διεθνή φορ. Ο Γιορέντε ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Βάσκους το περασμένο καλοκαίρι.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ενθουσίασε με το ποδόσφαιρο που έπαιξε την περασμένη χρονιά και αποτέλεσε τη βιτρίνα για πολλούς νεαρούς και ικανότατους βάσκους ποδοσφαιριστές. Ένας από τους πρωταγωνιστές της περσινής πορείας ήταν ο Φερνάντο Γιορέντε.

Ο υψηλόσωμος φορ αποτελεί μόνιμο μεταγραφικό στόχο των μεγάλων ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Ισπανίας και όχι μόνο. Ο Γιορέντε υπέγραψε μόλις το περασμένο καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την Αθλέτικ, κάτι που σημαίνει πως όποιος επιθυμεί να τον εντάξει στη δύναμή του, θα πρέπει να απευθυνθεί στη διοίκηση των Βάσκων.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιόσου Ουρούτια με δηλώσεις του στο SKY sports ανέφερε πως «ο Γιορέντε είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας. Η ομάδα τον κοστολογεί στα 36 εκατ. ευρώ. Οποιαδήποτε τιμή κάτω από αυτό το ποσό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.»

Από την πλευρά του ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει προσηλωμένος στην εθνική. «Για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της εθνικής. Η κατάστασή μου στην Αθλέτικ δεν έχει αλλάξει. Άρα δεν έχω κάτι νέο να πω.»

Πηγή: sport-fm.gr