Κατηγορηματικά διέψευσε ο Χάρι Ρέντναπ τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παραιτηθεί από την Τότεναμ, με τον Άγγλο τεχνικό να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε από το βράδυ της Τρίτης. Οσμή …σκανδάλου τονίζει ο ίδιος, σιγή ιχθύος από τη διοίκηση των Λονδρέζων!

Το συμβόλαιο του Άγγλου προπονητή λήγει το καλοκαίρι του 2013 και από τον Ιανουάριο παρατηρείται κινητικότητα για την ανανέωσή του.

Ωστόσο, οι συζητήσεις με τον Ντάνιελ Λίβι δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία και τα αγγλικά Μέσα αναπαράγουν σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το «White Hart Lane».

Ο ίδιος ο Ρέντναπ αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει παραιτηθεί, την Τρίτη. «Είναι σκάνδαλο αυτό που γίνεται, με την απόλυτη ελευθερία στο ίντερνετ και τις φήμες που διακινούνται. Δεν είναι αλήθεια, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραιτηθώ», δήλωσε οργισμένος ο Ρέντναπ για να αναρωτηθεί «για ποιο λόγο να» γίνει κάτι τέτοιο.

Όλα αυτά, την ώρα που τα βρετανικά Μέσα συνεχίζουν να αναφέρουν ότι ο Άγγλος προπονητής είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη μη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ίδιος ο Ρέντναπ δεν θέλει να αρχίσει τη σεζόν, όντας στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και θέλει να υπάρχει προοπτική παραμονής του. Από την πλευρά της η διοίκηση της Τότεναμ, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με την καθυστέρηση του Ρέντναπ να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις, αφού περίμενε να του προταθεί η θέση στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

Πηγή: england365.gr