Με την ανάληψη των γνωστών για εκείνον καθηκόντων του στον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νταμπίζας γνώριζε ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς η ρευστή κατάσταση στον σύλλογο δημιουργεί τάσεις φυγής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ειδικά σε εκείνους των οποίων τα συμβόλαια λήγουν αυτό το καλοκαίρι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος έδειχνε… φευγάτος από το «τριφύλλι». Ωστόσο, η έλευση του νέου τεχνικού διευθυντή ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Λόγω της πολύ καλής σχέσης που διατηρεί με τον μάνατζερ του παίκτη, προσπαθεί να πείσει τον Φινλανδό να παραμείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο Νταμπίζας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Λουντ, τον οποίο προσπαθεί να πείσει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν στην ομάδα. «Σε θέλουμε στην ομάδα, είσαι από τους παλιούς παίκτες θα είσαι αρχηγός τη νέα περίοδο. Όσον αφορά τις πληρωμές σας δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα που υπήρχαν την προηγούμενη χρόνια. Σε πιστεύουμε και θέλουμε να μείνεις», είπε στον παίκτη, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Βεβαίως, για να πειστεί ο Λουντ να παραμείνει, δεν αρκούν μόνο οι κουβέντες του Νταμπίζα, αλλά και μια… γενναία αύξηση αποδοχών από τις 150 χιλιάδες ευρώ κοντά στις 300 χιλιάδες. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό μέχρι την Πέμπτη (24/05), όταν και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού επιστρέψει από το νέο του ταξίδι στο εξωτερικό.