Μετά το… πυροτέχνημα Μπαϊρακτάρη στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη σκληρή πραγματικότητα και να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν τα πολλά και μεγάλα προβλήματα στην ομάδα. Κύρια προτεραιότητα των ανθρώπων της «Ένωσης» είναι η έφεση κατά της αρνητικής απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Στόχος της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης είναι η υπόθεση του «Δικεφάλου» να εκδικαστεί όσο το δυνατόν συντομότερα και όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί την Τρίτη. Μέχρι τότε στην ΑΕΚ θα συνεχιστεί το… σαφάρι προκειμένου να βρεθούν άμεσα περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε τουλάχιστον να μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει πως μέσα στην Ιούνιου τα χρήματα αυτά θα έχουν πολλαπλασιαστεί ώστε να παρουσιαστεί μια ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν.

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και πολλά περιθώρια για αισιοδοξία είναι αλήθεια πως δεν υπάρχουν. Όλοι στην ομάδα (με εξαίρεση ενδεχομένως εκείνους που θα έπρεπε περισσότερο από κάθε άλλον) καταλαβαίνουν πως ένα μέλλον με την «Ένωση» εκτός Ευρώπης και με δικαίωμα απόκτησης παικτών μέχρι 22 ετών θα αποτελέσει κηλίδα στην ιστορία της. Προς το παρόν πάντως, οι μέτοχοι δεν δείχνουν να… ιδρώνουν ιδιαίτερα.

Πηγή: sport-fm.gr