Πανέτοιμος να πολεμήσει για τον ΠΑΟΚ για άλλη μια χρονιά δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία στην εφημερίδα Metrosport. Ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» ανανέωσε το συμβόλαιό του κάτι που όπως υποστήριξε τον κάνει αρκετά χαρούμενο.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω πολύ καλά και θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Εδώ είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Συμφωνήσαμε με την ομάδα να συνεργαστούμε για έναν ακόμα χρόνο και πιστεύω ότι όλα είναι καλά. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα δώσω πόλεμο με όλους για μια ακόμα χρονιά», τόνισε –αρχικά- ο Ουρουγουανός άσος και συνέχισε μιλώντας για την νέα συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: «Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα αυτό. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα έμενα τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θα δώσω ό,τι καλύτερο από τον εαυτό μου για την ομάδα. Και φυσικά να προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε πράγματα που δεν κατορθώσαμε να δώσουμε στην σεζόν που τελείωσε. Κάποια στιγμή, κάποια μέρα θα πρέπει να γυρίσει και ο τροχός».

Τέλος σχολίασε για την απόφασή του να μείνει στην ομάδα: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση. Δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Για αυτό και δεν χρειάστηκαν περισσότερο από πέντε λεπτά για να πάρω την τελική μου απόφαση».

Πηγή: sport-fm.gr