Ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επετεύχθη για την ΑΕΚ και πλέον το βάρος πέφτει στην απόκτηση του αμυντικού, με το Βαγγέλη Μόρα να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Στην «Ένωση» αναμένεται να μάθουν σήμερα τα χρήματα που θέλει η Μπολόνια για τον Έλληνα διεθνή στόπερ. Μάλιστα, την Πέμπτη βρέθηκε στο Μιλάνο εκπρόσωπος της ιταλικής ομάδας προκειμένου να συναντηθεί με τον ατζέντη του Μόρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» οι άνθρωποι της Μπολόνια δεν αποκλείεται να κάνουν στον 29χρονο παίκτη πρόταση για την ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως, θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του μόνο αν του γίνει κάποια πρόταση που θα τον ικανοποιήσει οικονομικά. Όπως και να έχει, η υπόθεση αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη για την ΑΕΚ αφού η ελληνική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερα από 200.000-300.000 ευρώ στην Μπολόνια.

Ήδη στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις αν δεν προχωρήσει του Μόρα. Επόμενος στόχος είναι ο Μάρτιν Γίρανεκ και ακολουθούν ο Ολλανδός Γιάλιενς και ο Κροάτης Ντρπιτς. Όσον αφορά την υπόθεση του Κρίστιαν Νασούτι, ο μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναϊντία δήλωσε «SportDay» τα εξής: «Εκπρόσωποι της τουρκικής ομάδας ταξίδεψαν στο Μπουένος Αϊρες και τα βρήκαν τελικά με τη Ρίβερ Πλέιτ. Εκτιμώ ότι ο Νασούτι θα μείνει στην Τουρκία».

Πηγή: gazzetta.gr