Στη μέρα της η εθνική Ρωσίας είναι ικανοί για όλα, όπως δήλωσε ο Αντρέι Αρσάβιν εν όψει του Euro 2012. Ο αρχηγός της μίας εκ των αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδας τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές της «αρκούδας» γνωρίζονται πολύ καλά και μπορούν να συνδυαστούν πολύ καλά μέσα στο γήπεδο.

«Στην καλή μας μέρα μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και τις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης. Μπορεί πολλοί να λένε ότι η ομάδα μας έχει γεράσει και ότι δεν υπάρχει πια η φρεσκάδα που είχαμε το 2008, ωστόσο έχω να πω ότι με την πάροδο των χρόνων υπάρχουν και θετικά. Οχι μόνο αρνητικά», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ και πρόσθεσε:

«Οπως για παράδειγμα, το γεγονός ότι τόσα χρόνια μαζί -πάνω κάτω η ίδια φουρνιά- ξέρουμε πλέον πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Εχουμε αποκτήσει μια ιδιαίτερη ομοιογένεια. Γνωριζόμαστε μεταξύ τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Και μπορούμε να συνδυαζόμαστε με κλειστά μάτια στο γήπεδο».

Καταλήγοντας, ο Αρσάβιν τόνισε: «Πιστεύω ότι εμείς οι παλιοί μπορούμε να δώσουμε το καλό παράδειγμα στους νεότερους ποδοσφαιριστές, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα στο σύνολο».

Πηγή: sport-fm.gr