Μπορεί στον ΠΑΟΚ να ασχολούνται αυτό το διάστημα με όσα ακολούθησαν το ντέρμπι «δικεφάλων» με την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αμελείται και η επόμενη ημέρα. Ό,τι και να συμβεί στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων, δεν αλλάζει κάτι στην πεποίθηση παραγόντων και οπαδών, πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί με πορείες διεκδίκησης τίτλων και τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί είναι αυτοί που τις τελευταίες ημέρες ξεστομίζουν όλο και πιο εύκολα το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο 26χρονος πολυσύνθετος αμυντικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση βρίσκεται στο Αμβούργο, μετά τις δηλώσεις του για τη σαββατιάτικη (17/03) εντός έδρας ήττα από τη Χέρτα με 2-1, με τις οποίες αμφισβητούσε ευθέως τον προπονητή του.

Ο Παπαδόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Κρίστιαν Τιτζ, με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Φρανκ Βέτσταϊν, να ξεκαθαρίζει: «Δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες δηλώσεις σε καμία περίπτωση». Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο παίκτης δεν θέλει να μιλήσει με τον προπονητή του, αν και αναμένεται να υπάρξει άμεσα συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών για να τα βρουν.

Η ομάδα του μεγάλου γερμανικού λιμανιού κινδυνεύει πιο σοβαρά από ποτέ να υποβιβαστεί από την Μπουντεσλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της, κάτι που σημαίνει ότι -εάν συμβεί κάτι τέτοιο- πολλοί από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ θα αποχωρήσουν. Ένα από τα φαβορί είναι και ο Έλληνας διεθνής στόπερ.

Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος έχει εκφράσει πολλές φορές ότι υποστηρίζει τους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα, δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή και τη φανέλα με τον δικέφαλο. Ωστόσο, είναι επίσης δεδομένο ότι θα ζητήσει ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, που ο τωρινός ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει, για να πραγματοποιήσει μια από τις επιθυμίες του κόσμου.

Πάντως, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία, η διοίκηση του Αμβούργου θα προσπαθήσει κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες να επικοινωνήσει με τον 26χρονο άσο, προκειμένου να δει πώς θα κινηθεί με την περίπτωσή του.