Δεν πηγαίνει στο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας ο Κομίνης

Σε ρητή επιβεβαίωση των όσων έγραψε στο φύλλο αγώνα προχώρησε ο ρέφερι


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
14:47
15/03/2018
Δεν πηγαίνει στο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας ο Κομίνης
1
loading

Μπορεί η Super League να κάλεσε τον Γιώργο Κομίνη να δώσει το «παρών» στην εκδίκαση της υπόθεσης για τα γεγονότα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/03), όμως ο διαιτητής του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν θα παραστεί στη διαδικασία.

Με επιστολή του στο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, ο ρέφερι του ντέρμπι «δικεφάλων» επικαλείται οικογενειακούς λόγους για την απουσία του, τονίζοντας ότι επιβεβαιώνει ρητά όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

Την 14.03.2018 μου γνωστοποιήθηκε με τηλεομοιοτυπία κλήση μάρτυρα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο, επί πειθαρχικής υποθέσεως της αρμοδιότητας σας, αφορώσης σε διερευνώμενα πειθαρχικά αδικήματα, τα οποία φέρονται τελευθέντα κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης, την 11.03.2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Δυστυχώς, προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραβρεθώ αυτοπροσώπως ενώπιον Σας κατά την εξέτασή της ως άνω υπόθεσης.

Επιβεβαιώνω, όμως, ρητά αναφέρομαι στο περιεχόμενο του από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος, το οποίο σύνταξα και στο οποίο με σαφήνεια περιγράφονται όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ηγουμενίτσα 15η Μαρτίου 2018

Με εκτίμηση

Γεώργιος Κομίνης

Διεθνής Διαιτητής».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Κομινη

    Καλη κοτα είσαι.. Γιατι δεν πας να πεις και τα υπόλοιπα; τα βολεψατε παλι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει