Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει να αφήσει τη Βαλένθια και δείχνει αποφασισμένος να περιμένει πρόταση από κάποιον αγγλικό σύλλογο, σύμφωνα με τις πρώτες επαφές που υπήρξαν με τον (μάνατζερ) Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Ο 41χρονος φιλοδοξεί να εργαστεί στην Premier League και περιμένει να του χτυπήσει την πόρτα κάποια μεγάλη ομάδα (έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τη Λίβερπουλ) και οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετά μέχρι να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Πλέον οι πρωταθλητές Ελλάδας ρίχνουν τους τόνους για τον Έμερι και θα ασχοληθούν με τους υπόλοιπους που φέρονται να βρίσκονται στη λίστα για την αντικατάσταση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες είναι εκείνα του Μίτσελ της Σεβίλλης (είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν) και του Μαρτίνεθ της Λεβάντε. Επίσης, μέσα στο… κόλπο είναι ο Μανθάνο (είναι άνεργος και μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές μαζί του), ο Καπαρός και ο Μεντιλιμπάρ της Οσασούνα.

Πάντως, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζουν πως δεν βιάζονται για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού προέχει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο (28/04).

Σε κάθε περίπτωση, προτεραιότητα θα δοθεί σε προπονητή που θα προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα και ας μην ξεχνάμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Βαλβέρδε πως θα ασχοληθεί με το παραπάνω ζήτημα στις αρχές Ιουνίου.

Και τώρα το νταμπλ!

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο απομένει για τον Ολυμπιακό, ώστε να τελειώσει για εκείνον η φετινή σεζόν. Οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν και το νταμπλ, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να κλείσει επιτυχημένα ο κύκλος του στην ομάδα. Χθες ο Αριέλ Ιμπαγάσα παραπονέθηκε ότι πονάει στο πόδι του και δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίθετα θέση για το αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ζαν Μακούν.

Εν τω μεταξύ, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί ικανοποίηση για τις εμφανίσεις του Γιάννη Φετφατζίδη και του Λιούμπομιρ Φέισα, οι οποίοι τη φετινή σεζόν δεν είχαν πολλές συμμετοχές και χθες έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: sport-fm.gr