Μπορεί στον Παναθηναϊκό το βλέμμα να πηγαίνει σε εξωαγωνιστικά ζητήματα, όπως οι προσφυγές των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν, που φαίνεται να έχει επιτευχθεί συμφωνία ώστε να μην εκδικαστούν και στις πληρωμές, που αναμένονται την Παρασκευή (02/03), όμως δύο ημέρες μετά, την Κυριακή (04/03), υπάρχει και το ντέρμπι «αιωνίων».

Μπορεί το «τριφύλλι» να μην είναι στα καλύτερά του, αλλά κάθε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει τη δική του σημασία και αξία. Και είναι σίγουρο ότι η νίκη -όσο δύσκολη κι αν φαντάζει- αποτελεί το ζητούμενο, κόντρα σε μια ομάδα που ελπίζει ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ θα εμφανιστεί ακόμη πιο ενισχυμένη στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι έτοιμος από ιατρικής άποψης. Επίσης, ο Κουλιμπαλί εξέτισε τη ποινή καρτών, ενώ είναι δεδομένο ότι ο Μουνιέ θα έχει ακόμη καλύτερο ρυθμό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζει τα πλάνα του, αλλά ακόμη δεν φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει την ομάδα του. Ρυθμιστής θα είναι ο Κουρμπέλης, που θα βρεθεί πιθανότατα στο αρχικό σχήμα, αλλά το ερωτηματικό αφορά τη θέση που θα χρησιμοποιηθεί. Συγκεκριμένα, αν ο 24χρονος άσος ξεκινήσει στα στόπερ, το σύστημα θα είναι το 4-4-1-1, ενώ αν επιλεγεί το 4-2-3-1, θα αγωνιστεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής.