Ο Ανδρέας Δημητρέλος ισχυρίζεται πως έχει συγκεντρώσει τα μισά από τις 250.000 ευρώ που απαιτούνται για να συμπληρωθούν οι διακανονισμοί της πρώτης φάσης και πλέον αναμένεται κατά πόσο θα φανεί συνεπής ο μεγαλομέτοχος στη δέσμευση του προς τον Μάκη Κασνακίδη ότι «θα κάνει ό,τι μπορεί» για να στείλει τα υπόλοιπα.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ «σκάνε» με ρυθμό πολυβόλου το τελευταίο διάστημα. Πριν ασχοληθεί, ωστόσο, με τις σοβαρότατες απέναντι στην Εφορία και τους παίκτες για τη δεύτερη φάση της αδειοδότησης, θα πρέπει να κλείσει επιτυχώς την… πρώτη. Και για να γίνει αυτό, όπως είναι γνωστό, απαιτούνται ακόμα 250.000 ευρώ που θα διευθετήσουν τις οφειλές σε Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς και Πανθρακικό και θα «κλείσουν» τον φάκελο που ήδη έχει σταλεί στην UEFA.

Σχεδόν τα μισά απ’ αυτά, λοιπόν (περίπου 130.000) διαρρέει πως έχει συγκεντρώσει, μέσω προσωπικών του επαφών, ο Ανδρέας Δημητρέλος. Τα υπόλοιπα 120.000 ευρώ υπόκειται στην… καλή διάθεση του Νίκου Νοτιά για το αν τα στείλει. Διότι αυτό δεσμεύτηκε σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο εκπρόσωπος του έτερου μεγαλομετόχου (Supporters) Μάκης Κασνακίδης, εξηγώντας του την τεράστια ανάγκη που υπάρχει για ρευστό.

Μπροστά στον κίνδυνο, λοιπόν να χαθεί γι’ αυτό το ποσό η τεράστια προσπάθεια που έγινε τις προηγούμενες μέρες, ελπίζεται πως ο Νοτιάς θα ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στο αγαπημένο του «θα κάνω ό,τι μπορώ» και θα φτάσει στο -όχι ακριβώς ιλιγγιώδες για μεγαλομέτοχο- ποσό των 420.000 ευρώ τη συνεισφορά του στην αδειοδότηση.

Πηγή: sport-fm.gr