Αποφασισμένοι να μην γίνει… σίριαλ η υπόθεση παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Ισπανό τεχνικό λίγο μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν θέλουν να σέρνεται για πολύ καιρό το συγκεκριμένο θέμα και σε περίπου δέκα μέρες αναμένεται να γνωρίζουν τις προθέσεις του 48χρονου προπονητή. Αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η αποχώρηση του Βαλβέρδε από τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να πει με σιγουριά πως θα πράξει κάτι τέτοιο ο προπονητής. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότεροι προορισμοί του Βαλβέρδε είναι η Σεβίλλη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο και φημολογείται (αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο) η Βαλένθια.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση θέλει να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο και για αυτό τον λόγο εξετάζει τις περιπτώσεις διάφορών τεχνικών που έχουν προταθεί από μάνατζερ ή εκτιμά το έργο τους τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, οι διοικούντες τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι του Ουνάι Έμερι (40 ετών, εργάζεται στην Βαλένθια), του Χοακίν Καπαρός (56 ετών, εργάζεται στη Μαγιόρκα), του Κίκε Φλόρες (48 ετών, εργάζεται στην Αλ Αχλί των ΗΑΕ), του Χοσέ Μεντιλίμπαρ (51 ετών, εργάζεται στην Οσασούνα), του Μιγκέλ Γκονζάλες (49 ετών, εργάζεται στη Σεβίλλη), του Γκρεγκόριο Μανθάνο (56 ετών, από τον Δεκέμβριο του 2011 παραμένει άνεργος, όταν και απολύθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης) και του Μαρθελίνο (46 ετών, από τον Φεβρουάριο του 2012 παραμένει άνεργος, όταν και απολύθηκε από την Σεβίλλη).

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος». Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχουν διάθεση να κρατήσουν τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος διευκρίνισε στους ανθρώπους της ομάδας πως στην Ισπανία δήλωσε ότι απλά λήγει ο δανεισμός του και δεν εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr