Με επιθετικό ποδόσφαιρο από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα, σκοπεύει να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που έδιναν ελπίδες πρόκρισης στους «ροσονέρι» από την στιγμή που είδαν τους «μπλαουγκράνα» να «πέφτουν» πάνω τους στην κλήρωση. Ωστόσο, ο Αλέγκρι θεωρεί ότι αν αντιμετωπίσει τον Μέσι και την παρέα του με επιθετικό τρόπο από την αρχή, θα έχει τύχη.

«Δεν είμαστε αγχωμένοι. Είμαστε μέσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, κάτι το οποίο είχε να μας συμβεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Αύριο πρέπει να αποδείξουμε γιατί είμαστε εδώ και να παίξουμε από την αρχή επιθετικά», είπε αρχικά ο τεχνικός των Ιταλών και πρόσθεσε: «Ξέρουμε πως ο πρώτος προημιτελικός θα είναι πολύ δύσκολος, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Τα δύο προηγούμενα ματς με την Μπαρτσελόνα ήταν διαφορετικά».

Παράλληλα, ο προπονητής της Μίλαν σκοπεύει όπως είπε να κάνει και μερικά… τακτικά κόλπα, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα»: «Σε τεχνικό επίπεδο θα δοκιμάσω μερικά διαφορετικά πράγματα», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα ακολουθήσει, το πλάνο του Ζοσέ Μουρίνιο που απέκλεισε πριν από δύο χρόνια την ομάδα της Καταλονίας, απάντησε: «Αν θα αγωνιστούμε σαν την Ίντερ του 2010; Με τα χαρακτηριστικά που έχουν οι παίκτες μου, δύσκολα μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι της Ίντερ πριν από δύο χρόνια».

Πηγή: sport-fm.gr