Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη, τίποτα πλέον δεν θα αποτελεί έκπληξη, ακόμη και η παραμονή του στον Παναθηναϊκό, έστω κι αν αυτό συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες για να συμβεί. Λογικό αυτό, λόγω της νέας ανατροπής, που ήρθε πάνω σε μια άλλη ανατροπή.

Αρχικά, και πριν λίγα 24ωρα, φαβορί για την απόκτηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού ήταν η Σαμπντόρια. Όμως, ο ΠΑΟΚ φάνηκε να κάνει ένα γερό μπάσιμο και να φτάνει μια… ανάσα από τη μεταγραφή του παίκτη. Όμως, ο «δικέφαλος» του Βορρά -όπως πηγάζει από τη Θεσσαλονίκη- φαίνεται να αποσύρεται, λόγω της στάσης που κρατάει ο ποδοσφαιριστής.

Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Κουρμπέλη αποδέχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης την έγγραφη προσφορά του «δικεφάλου», ο Έλληνας διεθνής μέσος -για τους δικούς του λόγους- εμφανίζεται ακόμη και τώρα διστακτικός. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» στρέφονται αποκλειστικά στην απόκτηση του Τιμπό Μουλέν, ο οποίος αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα να αποτελέσει και επίσημα παίκτη του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Κουρμπέλη, την Ιταλία αναφέρουν πως η Σαμπντόρια βρίσκεται ξανά πολύ κοντά στην απόκτησή του. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sampnews24.com» αναφέρει πως υπάρχει μικρή διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στον ιταλικό σύλλογο και το «τριφύλλι», την ώρα που και ο παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο να αγωνιστεί στη Serie A.

Η ανατροπή που σημειώθηκε, είναι εύλογο να επηρεάζει και τα θέματα των Έργκους Κάτσε, Γιάννη Μυστακίδη και Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν θα προχωρήσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις, οι οποίοι προορίζονταν ως ανταλλάγματα για Κουρμπέλη, όπως και πριν λίγες ημέρες για τον Μολέδο.

Πάντως, με τα «ζιγκ-ζαγκ» που γίνονται στην υπόθεση του διεθνούς αμυντικού μέσου, αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα, είναι πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, εάν δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.