Τις όποιες αναταράξεις προκλήθηκαν από το τρίτο πειθαρχικό παράπτωμα, στον σχεδόν έναν χρόνο που βρίσκεται ο Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα, προσπαθούν να διαχειριστούν στην ΑΕΚ. Η συμπεριφορά του Βόσνιου απαιτεί ειδική διαχείριση, σε μια περίοδο που το πρόγραμμα της Ένωσης κάνει από μόνο του ζόρικα τα πράγματα.

Ο «δικέφαλος» είναι ο μοναδικός από τους βασικούς του ανταγωνιστές που συνεχίζει σε τρεις διοργανώσεις και η όποια… λοξοδρόμηση μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική. Τα τερτίπια του Βράνιες έχουν κάνει τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει ακόμη έναν «πονοκέφαλο», εκτός από την εικόνα της ομάδας του, που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτήν μέχρι και τα ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο 28χρονος στόπερ, πάντως, πήγε χθες κανονικά για προπόνηση στα Σπάτα και για ακόμη μια φορά φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, συζήτησε με τον προπονητή του για όσα έγιναν πριν το πρώτο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια προπονήθηκε με τους Μάνταλο και Τσόσιτς και όχι με εκείνους που δεν αγωνίστηκαν στον πρώτο προημιτελικό. Στη συνέχεια αναχώρησε για τη Σερβία, σε ένα ταξίδι για οικογενειακό ζήτημα που είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό, αλλά αναμένεται να επιστρέψει εγκαίρως για το σημερινό απογευματινό πρόγραμμα, από το οποίο μένει να φανεί αν θα μπει στην αποστολή για τον αυριανό (27/01, 19:15) αγώνα με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Για το θέμα Βράνιες ο Χιμένεθ είχε χθες επαφές με τους συνεργάτες του, αλλά και με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με εμφανή διάθεση να πέσουν οι τόνοι. Άλλωστε, σε μια κρίσιμη περίοδο, που κρίνονται όλοι οι στόχοι της σεζόν, αυτό που απαιτείται είναι η 100% προσήλωση στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.