Την απαγόρευση εισόδου του Μανόλο Χιμένεθ στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα, το Σάββατο (20/01, 19:30) ζητάει μέσω ανακοίνωσής της η «βυσσινί» ΠΑΕ. Κι αυτό διότι το αντίστοιχο είχε συμβεί με τον Ηλία Φυντάνη, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ θα διερευνήσει με επικοινωνία με τους κ.κ. Στράτο και Γκαγκάτση και τον υπέύθυνο ορισμού παρατηρητών της Super League, εάν πράγματι ο παρατηρητής αγώνα Αλεξανδρής, ο οποίος προέρχεται από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, είχε εντολή, όπως ισχυρίζετο, να μην επιτρέψει την είσοδο του τιμωρημένου προπονητού μας Ηλία Φυντάνη στα αποδυτήρια τόσο πριν όσο και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, απειλώντας τους συνοδούς της ομάδος μας και τον κ. Φυντάνη με αναγραφή στο φύλλο και με συνέπεια νέα τιμωρία και βαρύτατο πρόστιμο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εφόσον πράγματι δόθηκαν αυτές οι εντολές, θα ζητήσει να ισχύσουν τα ίδια ακριβώς και για τον κ. Χιμένεθ, ο οποίος είναι τιμωρημένος και στο παιχνίδι της ομάδος μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ το Σάββατο 20/1/2018».