Ικανοποιημένος από την παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα και το βαθμό ισοπαλίας απέναντι στον Λεβαδειακό λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι από την απόδοση του α’ ημιχρόνου. Αλλά όμως με όλα τα προβλήματα που έχουμε πρέπει να ευχαριστούμε από το πρωί ως το βράδυ την Παναγιά γι’ αυτά που κάνει για μας. Εγώ και ο Θεός γνωρίζουμε πώς μένει όρθια η ομάδα και κανένας άλλος», τόνισε ο τεχνικός των Ηπειρωτών.

Για την εικόνα του ματς είπε:
«Έγινε ένα νευρικό παιχνίδι στο α’ ημίχρονο και από τις δύο ομάδες. Εμείς ήμασταν κακοί θα έλεγα. Κάναμε πάρα πολλά λάθη, όπως και ο αντίπαλος άλλωστε, που δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο θα ήταν το 0-0, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ ανόητο και είπαμε να βάλουμε την μπάλα κάτω να παίξουμε. Ο Γεωργίου είχε σοβαρό πρόβλημα και ήθελε αλλαγή, ενώ αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Ντάσιος που τραυματίστηκε. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Είχαμε 2-3 φάσεις χωρίς να δημιουργηθεί αντίστοιχα κίνδυνος στην εστία μας. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και να περάσουμε και μπροστά στο σκορ. Το παιχνίδι παίχτηκε τελικά όλο στα τελευταία 5 λεπτά, εκεί που ο Λεβαδειακός είχε το δοκάρι και μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι. Τελικά ισοφαρίσαμε εμείς και ο Λεβαδειακός είχε μία καλή φάση στο τέλος να μας πάρει και το παιχνίδι».

Όσο για τη συνέχεια αρχής γενομένης από το ματς με τη Skoda Ξάνθη είπε: «Έχουμε έναν ακόμα τελικό, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί δεχτήκαμε κάρτες και θα λείψουν κάποια παιδιά».

Πηγή: Sport-fm.gr