Έναν ακόμα «πονοκέφαλο», πέραν αυτών που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να… αποφύγει ενόψει Αστέρα Τρίπολης, έχει ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Γρηγόρη Μάκο να εγκαταλείπει την προπόνηση της Τετάρτης και δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πιθανή απουσία του από το σαββατιάτικο ματς, όπου θα λείπουν επίσης οι Βάργκας και Λαγός.

Ο Μάκος αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, όταν σε μια άσκηση τακτικής ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Από το αν θα μπορέσει, λοιπόν, να τις ξεπεράσει και να συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα της Πέμπτης θα κριθεί εν πολλοίς και το αν θα προλάβει το σημαντικό ματς με τον Αστέρα.

Κάτι που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τον Κωστένογλου, δεδομένου ότι στο παιχνίδι με τους Αρκάδες θα υπάρχουν ήδη απώλειες στα χαφ, μιας κι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τιμωρία οι Βάργκας και Λαγός.

Κατά τ’ άλλα, απών από την προπόνηση της Τετάρτης ήταν και πάλι ο Τραϊανός Δέλλας (έκανε φυσιοθεραπεία), ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Πέμπτης, που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στα Σπάτα.

Πηγή: sport-fm.gr