Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Άρη πως η ομάδα θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ, στα οποία θα διεκδικήσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς θα επιδιώξουν το «έξι στα έξι», όμως παράλληλα θέλουν να έχουν απώλειες οι ανταγωνιστές της πέμπτης προνομιούχου θέσης. Τα πράγματα μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολα για τους «κίτρινους», οι οποίοι ελπίζουν πως θα σταθούν τυχεροί και δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή σεζόν.

Πέρσι ο Άρης προσπάθησε μέχρι την τελευταία αγωνιστική να μπει στα πλέι οφ, όμως τελικά το «εισιτήριο» πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί πως από τότε που ξεκίνησε το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, καμία ομάδα που τερμάτισε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν ξεπέρασε τους 48 βαθμούς, γεγονός που αφήνει στους «κίτρινους» ένα παράθυρο ελπίδας.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως οι Θεσσαλονικείς έχουν να δώσει τέσσερα (με ΟΦΗ, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα) από τα έξι παιχνίδια στην έδρα τους και θα γίνει υπέρβαση στα άλλα δύο(με Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό).

Προλαβαίνει ο Καστίγιο

Στην αυριανή προπόνηση του Άρη θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο στον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Μεξικανός επιθετικός παρουσίασε σημαντική βελτίωση χθες, με τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο να υποχωρούν σημαντικά, όμως ακόμη και σήμερα αποφασίστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και «τεστάρει» το πόδι του στην αυριανή προπόνηση.

Την ίδια ώρα, στη διάθεση του Μανουέλ Μασάδο επιστρέφουν οι Ακόστα, Τριανταφυλλάκος και Καζναφέρης, οι οποίοι είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Μίσελ, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσει στους κοιλιακούς και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Πηγή: sport-fm.gr