Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι… χορτάτος από τίτλους, η επιθυμία να κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη, σύμφωνα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Μάλιστα, ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση, ζήτησε από τους φίλους του «τριφυλλιού» να έχουν κόσμια συμπεριφορά στο κλειστό του Ελληνικού. Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του θα έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού Κυπέλλου παρακολούθησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δήλωσε αναφορικά με το ντέρμπι: «Θέλω να πω καλή επιτυχία στην ομάδα μου. Είμαστε χορτάτοι από τίτλους, αλλά θέλουμε κι άλλους. Θέλουμε την νίκη αύριο στον τελικό. Σε αυτό το σημείο θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να είναι άψογος και για μία ακόμα φορά να δείξει ανωτερότητα. Θέλω να ζητήσω στους φίλους μας που θα είναι αύριο στο γήπεδο, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να είναι άψογοι».

Μόνο ευχάριστα νέα είχε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς η τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό Κυπέλλου. Ο «Ζοτς» είδε τους παίκτες του να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα, με αποτέλεσμα να τους έχει όλους στη διάθεσή του.

Πηγή: Sport-fm.gr