Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα ξεπεράσει -έστω και την ύστατη ώρα- τη «χειρότερη περίοδο στην ιστορία της» εμφανίστηκε ο Γιώργος Γρυσμπολάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ παραδέχθηκε ότι αν δεν γίνει η συνάντηση μετόχων-Μελισσανίδη, η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη.

Εξέφρασε την πίστη του, ωστόσο, ότι οι προσπάθειες που γίνονται θα καρποφορήσουν και η ΑΕΚ θα βρει -μέσω του κόσμου- τον δρόμο της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γρυσμπολάκης

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ: «Δεν θυμάμαι ποτέ την ΑΕΚ σε δυσκολότερη φάση. Είναι η χειρότερη περίοδος της ιστορίας της. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι τελικά θα προλάβουμε να σώσουμε την κατάσταση. Από ‘δω και πέρα, όμως, πρέπει να αρχίσουν οι πράξεις. Αν δεν αρχίσουν και δεν μπουν τα λεφτά, το χάσαμε το τρένο».

Για τις επαφές των μετόχων: «Πιστεύω ότι είναι λογικό να υπάρχουν συζητήσεις και νομίζω ότι υπάρχουν αποφάσεις, αλλά δεν έχουν κοινοποιηθεί. Αλήθεια είναι ότι αν δεν γίνει η συνάντηση με τον Μελισσανίδη, θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Επιμένω, όμως, ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι εκείνος που θα δώσει τη λύση.

Σίγουρα θα βοηθήσουν οι μέτοχοι, αλλά η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιδέα και δεν μπορεί να μαζεύεται 3 και 4 χιλιάδες κόσμος στο γήπεδο. Σε κάθε ματς τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα. Πώς θα συντηρηθεί η ομάδα; Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση: «Οι τελευταίες προσπάθειες που γίνονται έχω μια βαθιά ελπίδα ότι θα ευδοκιμήσουν. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Είμαι αισιόδοξος. Η παρούσα διοίκηση έχει κάνει τα πάντα. Ήρθαμε στην ΑΕΚ να βοηθήσουμε, αλλά πρέπει να μας πουν στη Γενική Συνέλευση τι θα γίνει. Ο κ. Νοτιάς είναι ένας πολύ σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος, και φυσικά ΑΕΚτζής. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που δίνουν λεφτά στην ΑΕΚ και δεν μπορούν να το χαρούν, αφού είναι στην Αμερική. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ανταποκριθεί».

Πηγή: Sport-fm.gr