Ως την καλύτερη απάντηση για όσους κατά καιρούς τον έχουν κατηγορήσει για σχέσεις με τον έναν ή τον άλλο εκ των «αιωνίων» θεωρούν στον ΠΑΟΚ τη χθεσινή νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με 2-0. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παράλληλα έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πιστοποίησε πως παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, παραμένει μία ομάδα με σοβαρότητα και πλάνο.

Η πρώτη του φορά

Ο ΠΑΟΚ είχε να νικήσει στο ΟΑΚΑ 13 χρόνια και φέτος τα κατάφερε δις, απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, μέσα σε 35 μέρες. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο «Δικέφαλος» του Βορρά φεύγει με δύο νίκες σε εκτός έδρας ματς απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό την ίδια σεζόν στα 52 χρόνια ιστορίας της Α’ Εθνικής. Σημειώνεται, δε, πως δύο νίκες στο ΟΑΚΑ την ίδια σεζόν δεν είχε πετύχει ούτε την εποχή που ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αγωνίζονταν στο ΟΑΚΑ. Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, ήταν στις 9/12/2001 στη Λεωφόρο. Έκτοτε μετρούσε έντεκα σερί ήττες σε πρωτάθλημα και πλέι οφ ως φιλοξενούμενός του, μέχρι να έρθει η χθεσινή πέμπτη νίκη στην ιστορία του.

Πρόβλημα με τις κάρτες

Πέρα από τους πολλούς τραυματισμούς, ο Λάζλο Μπόλονι έχει να αντιμετωπίσει και τον πονοκέφαλο των καρτών. Οι Στέλιος Μαλεζάς και Γιώργος Φωτάκης συμπλήρωσαν χθες επτά κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να λείψουν από δύο από τα τέσσερα προσεχή ματς (Αστέρα εντός, Παναιτωλικό εκτός, Κέρκυρα εκτός και ΠΑΟΚ εντός), ενώ τέσσερις κάρτες έφτασε ο Πάμπλο Γκαρσία. Στο όριο τριών καρτών είναι οι Σαλπιγγίδης, Μπαλάφας, Έτο και Κρέσιτς.

Στο επίκεντρο τα οικονομικά

Το απόγευμα (19:30) θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ζήσης Βρύζας θα ενημερώσει για τα οικονομικά θέματα. Εξάλλου τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Umbro για την εταιρεία που θα ντύνει την ομάδα.

* Άνθρωπος της Μπλάκμπερν ήταν χθες στο ΟΑΚΑ και φέρεται να παρακολούθησε τον Γιώργο Φωτάκη. Το συμβόλαιο του διεθνούς μέσου λήγει το 2013.

Πηγή: sport-fm.gr