Με αιμάτωμα αποχώρησε από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Ο διεθνής μεσοεπιθετικός γνώρισε την αποθέωση από τον Τάκη Λεμονή κατά τη χθεσινή προπόνηση, καθώς σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ του είπε: «Είσαι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα. Απόδειξέ το. Συνέχισε από εκεί που σταμάτησες στη Νέα Σμύρνη».

Ο 57χρονος τεχνικός μίλησε και σε όλη την ομάδα μετά τη νίκη με περιπετειώδη τρόπο επί του Πανιωνίου, με τους ποδοσφαιριστές να ακούν τα εξής: «Σε αυτό το χρονικό σημείο πάνω απ’ όλα μετράει η νίκη. αλλά και θέληση που δείξαμε για την κατακτήσουμε, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ή να κρύψουμε τα λάθη που κάναμε», φέρεται να τόνισε.

«Ήταν μία σπουδαία νίκη για όλους μας. Μία νίκη που αξίζαμε και μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία μας, αλλά θα πρέπει να δούμε όλα τα λάθη που κάναμε. Θα τα δούμε σοβαρά και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και στην αντίδρασή μας μετά το 1-3. Να περάσει το ματς με την Μπαρτσελόνα, όπου θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία όσο πιο θετική εικόνα και θα τα δούμε μετά όλοι μαζί, ειδικά ενόψει ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Μια προπόνηση και έφυγε για Βαρκελώνη

Μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σήμερα το πρωί και άμεση αναχώρηση για την Καταλονία, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Πειραιωτών για σήμερα. Το απόγευμα η αποστολή θα φύγουν για την Καταλονία με πτήση τσάρτερ.

Η απόφαση για παραμονή και αύριο Τρίτη στη Βαρκελώνη είχε ληφθεί από την ημέρα της κλήρωσης των ομίλων του Champions League και τη διαμόρφωση του προγράμματος. Το ταξίδι για εκεί είναι ένα από αυτά που απαιτούν αρκετές ώρες (περίπου τέσσερις) και για τον λόγο αποφασίστηκε ότι είναι καλύτερο να δοθεί και μια ημέρα εξτρά.